Rendezvény DJ

rendezvényre / szülinapra, vagy hasonló jeles eseményre

Egy DJ profizmusa leginkább abban nyilvánul meg, hogy képes arra, hogy minden közönséget tud szórakoztatni! Legyen szó esküvőről, céges buliról, szülinapi partyról, vagy akár legénybúcsúról. Egy profi DJ mindig feltalálja magát és megtalálja a hangot a vendégekkel.

Török János

Profi, tapasztalt DJ vagyok, akinek valóban a fergeteges hangulat a fontos egy fellépés során! Zenei kínálatom rendkívül széles skálán mozog, így minden korosztály számára van nálam jó pár pörgős zene!

Rendezvény DJ

Egy profi Rendezvény DJ mindig feltalálja magát és megtalálja a hangot a vendégekkel. Legyen szó esküvőről, céges buliról, szülinapi partyról,

Konferálás

vállalom a konferálás, műsorvezetés feladatát, többfunkciós vagyok. 🙂 Bátran rám bízhatjátok ezeket a feladatokat is, nem riadok meg attól, ha nagyközönség előtt kell felszólalnom. 🙂

Legális Működés

teljes mértékben legálisan dolgozom, így nem probléma számomra, ha rendezvényedre számlát kell kiállítanom. Rendelkezem a zenéléshez szükséges MAHASZ engedéllyel és a Legális DJ oldalon is megtaláltok.

HANGOSÍTÁS, FÉNYJÁTÉK

saját kiváló minőségű felszereléssel dolgozom; Pioneer lejátszóval zenélek, melyet QSC hangfalakkal hangosítok. A fénytechnikát robotlámpákkal biztosítom, melyek szintén a profizmusról és a magas minőségről árulkodnak.

Kérj Ajánlatot!

Ha azt szeretnéd, hogy a bulid alatt mindenki jól érezze magát, akkor egy tapasztalt rendezvény DJ-re lesz szükséged. Én már hosszú évek óta ezt csinálom, és biztosíthatlak, hogy olyan rutinnal rendelkezem, amivel mindenkit a táncparkettre csalok.
Kiszállás az ország bármely pontján Ajándék fényeffektek bulizene bármely stílusban